Köpvilkor

 

Öppet köp - Produktreturer

Vi erbjuder 10 dagars öppet köp vid oanvänd vara med obruten förpackning. Du som kund står för returfrakten. Vill du utnyttja öppet köp så skicka tillbaka varan väl förpackad tillsammans med kvitto och anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Glöm inte meddela oss hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig eller om du vill ha tillgodokvitto.

Returadressen är:
DSG-Butiken
Snöågatan 20
771 42 Ludvika

För att returnera en produkt köpt i vår webbshop använd alltid detta formulär:

Produktretur

Order, fraktkostnad & leverans

Leverans sker alltid med Bussgods eller DHL om inget annat överrenskommits.

Din order packas och skickas samma dag om beställningen är inkommen före kl.14:00. Annars skickas den dagen därpå. Sedvanlig kreditprövning tillämpas. Beställaren måste vara 18 år eller äldre.

Betalning

Betalning kan väljas mellan följande olika alternativ:

  • Efterkrav (69:-) för outlösta paket debiteras våra faktiska kostnader, dock lägst 150 kr
  • Fakturabetalning via Svea WebPay
  • Delbetalning via Svea WebPay 

Svea WebPay Faktura

Faktura 188px

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av DSG Butiken överlåtna till Svea Ekonomi AB. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Läs mer om Svea WebPay fakturabetalning.

Leverans sker endast till den adress du är folkbokförd på. Din adress hämtas online i kundvagnen. Vill du däremot hämta i vår Lagershop (i Ludvika) så går det bra. Vi kommer dock kräva legitimation av dig.

Svea WebPay Delbetalning

Delbetala 188px

Allmänt
Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal.

Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort.

Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid.

Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad.

Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information. Leverans sker endast till den adress du är folkbokförd på. Din adress hämtas online i kundvagnen. Vill du däremot hämta i vår Lagershop (i Ludvika) så går det bra. Vi kommer dock kräva legitimation av dig.

  Min köpbelopp Max köpbelopp Ränta Aviavgift Uppläggningsavgift  
40 mån 500 SEK 50 000 SEK 8,95% 29 SEK/mån 0 SEK *  
24 mån 500 SEK 50 000 SEK 9,95% 29 SEK/mån 295 SEK *  
12 mån 500 SEK 50 000 SEK 0% 29 SEK/mån 295 SEK *  
3 mån 500 SEK 50 000 SEK 0% 29 SEK/mån 195 SEK *  

* Debiteras på första fakturan

Läs mer om Svea WebPay delbetalning här

Övrigt
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Integritet

Dina uppgifter lämnar aldrig DSG-Butiken och används endast för vår kontakt med er.

Produktreturer

Om ni mot förmodan köpt en produkt ni inte är nöjd med eller av annan anledning vill returnera får ni självklart göra det.

Klicka här på knappen för att komma till returanmälningsformuläret och ta del av våra modesta krav och enkla regler för returer.

Klicka här