Butiken

butikenout

Butiken på Snöåvägen i Ludvika är själva ansiktet utåt där de flesta kundkontakter tas. Här kan ni handa förnödenheter och tillbehör till både personbilar och tyngre fordon, mycket tyngre fordon...

Längre in finns slangverkstaden och verkstaden där vi håller igång alla projekt och skapar.

Klicka på bilderna för att förstora dom.

verkstad butik1 butik2 butik3 butik4

Aktuella Projekt

aktuella projekt

Se vad vi gör just nu och vad vi har gjort.  Aktuella projekt kan alltid följas på vår Facebook-sida!

Klicka här

multi plow swedenMultiPlow Sweden är en bogserbar snöplog som kan kopplas till fyrhjuling, fyrhjulsdriven bil eller traktor.

PLAGG & SKOR

1321281067 borsalinoVi erbjuder bra och prisvärda arbets-, profil- och teamkläder, vi ombesörjer tryckning och brodyr. Vi har helhetslösningar för både företag och idrottsföreningar. Det vi inte har - det tar vi hem!

USA ∽̱

falgarHos oss hittar du reservdelar och tillbehör till din USA bil. Vi har valt Hansen Racing och Klintberg & Way som leverantörer. Vi har även egen import så kontakta oss för både standard och specialdelar.

UTRUSTNING

diceHos oss hittar du det mesta i tillbehörsväg till din bil, lastbil eller entreprenadfordon. Verktyg, lyfthantering, kemprodukter, eltillbehör (12-24v), högtryckstvättar, bilvårdsprodukter, filter mm.

HYDRAULIK & PNEUMATIK

hydmotorVi har allt från bromsslang till den elakaste hammarhydrauliken. Allt inom fordonshydraulik, pneumatik samt broms och bränslesystem.