• DSG-Butiken Här finns allt för bilen och en massa annat...
  • Olja och smörjmedel Vi har ett brett utbud på allt ifrån cykel till tunga fordon. Jättetunga faktiskt.
  • Bil-el och Extraljus Hos oss hittar du det mesta av de bästa. Dessutom till angenäma priser.
  • Hydraulik slangservice Ring 0240-19832 för vår eminenta service. Slang och kopplingar hittar du i shopen

Svea WebPay Delbetalning

Svea

Allmänt
Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning som sker efter ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal.

Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort.

Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontakta Svea på telefon 08 – 51493113 och ansöka om förlängd kredittid.

Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper ni i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad.

Har Du några frågor så kan du ringa 08 – 51493113 för närmare information. Leverans sker endast till den adress du är folkbokförd på. Din adress hämtas online i kundvagnen. Vill du däremot hämta i vår Lagershop (i Ludvika) så går det bra. Vi kommer dock kräva legitimation av dig.

Exempel på avgifter och räntor vid olika delbetalningsupplägg:

  Min köpbelopp Max köpbelopp Ränta Aviavgift Uppläggningsavgift  
40 mån 500 SEK 50 000 SEK 8,95% 29 SEK/mån 0 SEK *  
24 mån 500 SEK 50 000 SEK 9,95% 29 SEK/mån 295 SEK *  
12 mån 500 SEK 50 000 SEK 0% 29 SEK/mån 295 SEK *  
3 mån 500 SEK 50 000 SEK 0% 29 SEK/mån 195 SEK *  

* Debiteras på första fakturan

Övrigt
Exempel på effektiv ränta vid köp om 10,000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Vanliga frågor

När börjar jag betala?
Din första avi skickas i mitten på månaden efter du gjort ditt köp och förfaller till betalning per den sista varje månad.

Kan jag betala via autogiro?
Visst kan du det! Kontakta SveaWebPay så skickar dom ut en autogiroanmälan till dig.

Kan jag ändra min leveransadress?
Nej, leveranserna sker alltid till folkbokförd adress. Din adress hämtas online i kundvagnen. Vill du däremot hämta i vår Lagershop (i Ludvika) så går det bra. Vi kommer dock kräva legitimation av dig.

Jag har valt att delbetala mit köp men vill betala av snabbare, går det?
Du kan alltid betala in valfritt belopp, dock lägst det som står på avin.

Jag vill betala allt på en gång, hur gör jag?
Du kan när som helst betala resterande belopp av ditt köp. Kontakta SveaWebPay för exakt lösenbelopp. Betalning ska ske till PG: 39 79 14 – 3, betalningsmottagare Svea Ekonomi AB. Ange ditt kontonummer alternativt ditt personnummer i meddelandefältet.

Görs det någon kreditkontroll på mig?
Ja, Svea Ekonomi AB gör en kreditkontroll varje gång du gör en kreditansökan.

Mitt köp blir nekat när jag väljer betalsättet delbetalning, varför det?
Det görs alltid en kreditkoll vid varje köptillfälle där det kollas en rad olika saker. Har du frågor kring varför ditt köp blir nekat är du välkommen att kontakta SveaWebPay.

Aktuella Projekt

aktuella projekt

Se vad vi gör just nu och vad vi har gjort.  Aktuella projekt kan alltid följas på vår Facebook-sida!

Klicka här

76 Merch

76 mod

76 Merch produkter finns nu hos oss. Högkvalitativa oljor, fett, kylmedel och cool merch...

 

Till produkterna

multiplogenMultiplogen Sweden är en bogserbar snöplog som kan kopplas till fyrhjuling, fyrhjulsdriven bil eller traktor.

PLAGG & SKOR

1321281067 borsalinoVi erbjuder bra och prisvärda arbets-, profil- och teamkläder, vi ombesörjer tryckning och brodyr. Vi har helhetslösningar för både företag och idrottsföreningar. Det vi inte har - det tar vi hem!

USA & RACE

falgarHos oss hittar du reservdelar och tillbehör till din USA bil. Vi är auktoriserad Hansen Racing Pro Star ÅF samt har egen import via MAG-Auto Parts.

UTRUSTNING

diceHos oss hittar du det mesta i tillbehörsväg till din bil, lastbil eller entreprenadfordon. Verktyg, lyfthantering, kemprodukter, eltillbehör (12-24v), högtryckstvättar, bilvårdsprodukter, filter mm.

HYDRAULIK & PNEUMATIK

hydmotorVi har allt från bromsslang till den elakaste hammarhydrauliken. Allt inom fordonshydraulik, pneumatik samt broms och bränslesystem.